NordiskTV - Sveriges bästa IPTV

Titta på TV överallt med vår tjänst. Oavsett om du är på semester eller hemma har du alltid tillgång till alla kanaler.

Sport från alla länder

Vi har alla sporter från alla länder. Fotboll, golf, MMA och mycket mycket mer …

Massor av underhållning för barnen

Vi har alla populära barnkanaler. Vi har också massor av barnfilmer och serier.

Säker betalning

Vi accepterar Swish och bitcoin

Stora besparingar

Spara över 60% jämfört med kabel-TV

Stödjer alla enheter

IPTV kan användas på alla typer av enheter. TV, PC, telefon och surfplatta

99,8% driftstid

Vår service är stabil och med hög drifttid. Missa aldrig ditt favoritprogram

Vad är IPTV?

IPTV är ett nytt sätt att titta på TV. Du behöver inte en antenn eller kabel-TV. Hos oss kräver det bara en internetanslutning på över 50 mbit och en APP eller box för din Smart TV, då är du igång. Det är även möjligt att se det via PC, Smartphone eller surfplatta. Ännu bättre, det kan användas över hela världen. NXTPlay leverantör.

Vi har allt inom sport – IPTV Sverige

Vi täcker alla större ligor i världen. Oavsett om du gillar fotboll, ishockey, MMA eller någon annan sport, så har vi det du letar efter. Sveriges bästa IPTV.

NordiskTV - IPTV Sverige - 50.000+ kanaler - Svensk IPTV - Premier League

Premier League


Premier League, ofta kallad engelska Premier League eller EPL utanför England, är toppnivån i det engelska fotbollsliga systemet. Tävlade av 20 klubbar, det fungerar på ett system för främjande och nedflyttning med engelska fotbollsliga.

NordiskTV - IPTV Sverige - 50.000+ kanaler - Svensk IPTV - Champions League

Champions League


UEFA Champions League (även känd som European Cup) är en årlig klubbfotbollstävling som organiseras av Union of European Football Associations (UEFA) och som ifrågasätts av europeiska klubbar i toppdivisionen och bestämmer tävlingsvinnarna.

NordiskTV - IPTV Sverige - 50.000+ kanaler - Svensk IPTV - Allsvenskan

Allsvenskan


Allsvenskan är en svensk professionell liga för herrarnas fotbollsklubbar. Det grundades 1924 och är den bästa flygningen i det svenska fotbollsliga-systemet, som arbetar på ett system för främjande och nedflyttning med Superettan.

NordiskTV - IPTV Sverige - 50.000+ kanaler - Svensk IPTV - UFC

UFC

UFC är den mest populära stridsliga i världen. Om du gillar stridsporter finns det inget som kommer nära vad UFC erbjuder. Vi täcker alla pay-per-view-strider från UFC och de mindre händelserna också.

NordiskTV - IPTV Sverige - 50.000+ kanaler - Svensk IPTV - SHL

Svenska hockeyligan


Att se SHL live på tv frammanar nästan lika mycket spänning som att sitta på plats med favoritlagets halsduk virad runt halsen i ishallen. Den tuffa tacklingen, den snabba vändningen och det obeskrivligt skickliga målet äger rum nu i denna sekund, och den varma känslan av hockeygemenskap går genom rutan.

NordiskTV - IPTV Sverige - 50.000+ kanaler - Svensk IPTV - NHL

National Hockey League


National Hockey League (NHL) är den högsta ligan som spelas i Nordamerika. Ur kvalitetssynpunkt anses den vara världens i särklass bästa hockeyliga. De dramatiska matcherna är fyllda av snygga mål, tuffa tacklingar och snabba vändningar. Se NHL live varje vecka fram till slutspel och final.

NordiskTV - IPTV Sverige - 50.000+ kanaler - Svensk IPTV - Minions

Stort urval för barnen

Vi har alla välkända barnkanaler samt ett stort urval av filmer och serier för barn. Hos oss är underhållningen för de små garanterad.

1
    1
    Din korg
    12 månader
    1 X kr1.200 = kr1.200